Zabavlja se sa starijim muškarcem i za to dobija mjesečnu platu: Ovako izgleda realnost mnogih žena! (FOTO)

Životni poziv Kristal Milan (33), kojoj je ovo pseudonim, jeste da prima poklone, novac i pažnju jednog starijeg gospodina, kom zauzvrat pruža društvo i seksualne usluge.

Svog dragog ona je upoznala preko jednog sajta za spajanje ljudi, a sada su njih dvoje u posebnoj vezi, vezi koja košta 12.000 dolara mesečno.

U svet ovakvih odnosa ona je ušla pre pet godina. Tada se preselila u Atlantu kako bi bila producent, ali nije bila zadovoljna zaradom, a ni momcima koje je viđala.

Potom je čula za “sugar baby” scenu, to jest zabavljanje sa starijim muškarcima za novčanu nadoknadu i luksuzan život, pa je rešila da se okuša u tome. Vodila se mišlju da će naći nekoga s kim će se družiti, s nadom da se to druženje može dalje razviti i pomoći joj u budućnosti. Na kraju krajeva, kako kaže, poželela je vezu iz koje će se izroditi brak ili makar neko ko će je izdržavati.

Nema komentara

Majka se srela licem u lice s ubojicom svog sina: Prizor je šokirao sve prisutne!

Nitko ne može znati kako se ova majka osjećala kada je srela ubojicu njenog sina. U toj situaciji, mnogi bi reagirali burno i osvetolju...