DOMAĆI UŠTIPCI. DOK TREPNETE GOTOVI SU!

Sastojci
1 jaje
200 gr brasna
1/2 kesice praska za pecivo



so
oko 1,5 dl jogurta
ulje za przenje

Priprema
Umutiti jaje sa jogurtom, posoliti i dodati brasno i prasak za pecivo.
Masa treba da izgleda ovako



Ulje zagrejati i onda odmah smanjiti temperaturu da se ustipci ne bi suvise brzo ispekli i unutra ostali nepeceni.
Dakle pecite ih na laganoj vatri dok ne porumene.
Vadite ih kafenom kasicicom koju svaki put umocite u ulje u kojem pecete ustipke.
Posluzite uz sir i ajvar.
Posluživanje
Ovi su jaako mekani, a ako volite hrskave zamesite ih mlekom umesto jogurtom. Tako radi moja mama.
coolinarika.com

Nema komentara

Majka se srela licem u lice s ubojicom svog sina: Prizor je šokirao sve prisutne!

Nitko ne može znati kako se ova majka osjećala kada je srela ubojicu njenog sina. U toj situaciji, mnogi bi reagirali burno i osvetolju...