SRPSKA ĆE SPREČITI SARAJEVO DA NA NJENOJ TERITORIJI SMESTI MIGRANTE: Dodik: Sve ćemo ih vratiti u Federaciju!



Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik smatra apsolutno neprihvatljivim da Savet ministara ili bilo koja zajednička institucija u BiH predlaže ili donosi odluku o smeštaju migranata na teritoriji Srpske

Nećemo dozvoliti da na prostoru Zalužana kod Banjaluke ili kod Kalinovika, ili u bilo kom drugom mestu ili objektu u Republici Srpskoj budu smješteni migranati, poručio je Dodik.



– U naše ime ne može niko donositi odluku o tome – jasan je predsednik Srpske u izjavi Srni na pitanje da prokomentariše pozive iz FBiH upućene zajedničkim institucijama u BiH da što prije odrede lokacije vojnih kasarni u BiH u koje mogu da budu smešteni migranti.

On je naglasio da će tražiti od Vlade i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske da sve migrante koje zateknu na teritoriji Srpske sprovedu u FBiH gde su i do sada primali osobe za koje je dokazano da pripadaju migrantskom talasu.

Nema komentara

Majka se srela licem u lice s ubojicom svog sina: Prizor je šokirao sve prisutne!

Nitko ne može znati kako se ova majka osjećala kada je srela ubojicu njenog sina. U toj situaciji, mnogi bi reagirali burno i osvetolju...